Sorry for the delay…

Det vill säga… ber om ursäkt för att allt tar sån jävla tid innan det kommer online.
Har hållit på med hemsidan under alldeles för lång tid nu, och när jag väl skulle sätta mig för att skriva ner all text som ska in på alla dessa sidor, så ville jag fixa med bloggen. Det har tagit ännu längre tid känns det som.

Har inget snyggt tema tycker jag, o försöker göra mitt eget, men jag blir helt enkelt inte nöjd. Får se hur man ordnar upp det hela.
Har fått lite intresse av kodning o sånt, typ CSS och lite annat. Det är rätt intressant faktiskt, men jag undrar exakt hur man ska lägga upp kodningen i rätt ordning så man får med allt, typ bakgrundsbild m.m. Det är ett jäkla pill, men jag får väl rätt på det nån gång misstänker jag.

Nä, nu ska jag fortsätta med mitt uppdrag o få klart hemsidan. Men ska fixa färdigt bloggen också.

See ya later!