Humöret svänger åt fel håll

Ja, here we go again, eller nått sånt.
Vet knappt vad jag ska säga eller göra. Mår skit, tyvärr, men är ändå rätt glad.

Jag är inte kvar på Regis längre, och det är superskönt. Sen börjar jag också att plugga på måndag, och det ska bli jätteskoj! Ska läsa 700 poäng på NTI, som är nätbaserat komvux. Är klar i september om jag klarar alla kurser, och sen får jag äntligen ett slutbetyg!

Frågan är vad man ska göra till våren, men jag antar att det blir o söka till högskolan. Har ju drömt om att gå på högskolan så länge jag kan minnas. Nu vet jag också vad jag ska plugga till, och det är att bli PR-Konsult.

Det stora problemet är att just en högskoleutbildning där man blir just PR människa finns inte i Skåne.
Det finns visserligen kommunikationsprogram, men inte just inriktat på PR, vilket är trist. Vet att jag egentligen inte borde oroa mig så mycket om framtiden, men jag har kämpat så hårt o så länge för att stanna i Skåne, så det känns lite kluvet att man kanske måste lämna Skåne för att få sin drömutbildning, för att senare få sitt drömjobb… så ja man får se vad som händer…

Huvudsaken är att allt ordnar sig.

Åker upp till päronen igen på onsdag, den 28:e. Troligen blir det norrland på en gång. Ska stanna där uppe väldigt länge, och det ser jag fram emot. Förhopningsvis är jag inte tillbaka i skåne förrän i slutet av februari.

Nä, nu ska jag göra annat.

Älskar dig, Henrik!