Vet inte riktigt vad jag känner…

Ja det är nått skumt som pågår inne i mitt huvud just nu. För det första stör jag mig duktigt på att jag fortfarande är så kass på att blogga, men jag orkar tydligen inte sätta mig här o få ner alla skumma tankar som surrar förbi titt som tätt. Skitstörigt!

För det andra så har jag hemlängtan. Rejäl hemlängtan. Åker hem till älsklingen på söndagen den 22 med buss, och det ska  bli skönt att äntligen få träffa min underbara älskade igen. Det var alldeles för jobbigt att vara borta från han så här länge.
Sen saknar jag mina katter också. Även om de kan vara lite smått jobbiga så saknar jag dem som fan faktiskt. Saknar pälsen, o Nisses jamande när jag har äntligen kommit hem igen efter att ha varit borta lite för länge. Saknar när Maja vill ligga under täcket när man ska sova…

Sen stör jag mig rätt duktigt på pluggandet också. Verkar inte riktigt komma till skott med det hela. 1½ vecka kvar nu… undra hur det ska gå, men jag kommer bli klar med allting i alla fall. Hoppas man får ett snitt på VG i de här kurserna. Behöver ju det för att komma in på högskolan sen, så man slipper göra högskoleprovet.

Sen som vanligt längtar man ihjäl sig efter Grand Danois. Det är ju inget ovanligt.
Men det ordnar sig med det också. På ett eller annat sätt.

Älskar dig, Henrik!