Skönt att det funkar…

Skönt att det funkar…

Originally uploaded by greatdanemaniac

Visst e jag ful? 😉 Det har tagit alldeles för lång tid att få rätt på så mycket när det gäller bloggen så som hemsidan min.
Nu känns det dock rätt bra att jag kan skicka e mail via mobilen till bloggen. Dock funkar det fint enbart med text o bilder, men tydligen inte med video. Försökte skicka en film med maja igår, men då kraschade hela systemet verkar det som… O så var jag tillbaka på ruta ett. As usual… Men man e ju väldigt van vid att tekniken inte funkar som den ska. Nu e den stora frågan hur jag kan få rätt på navigeringsmenyn. Vill ha gd tassar som knappar… Men det blir inte riktigt som jag tänkt… Jaja det ordnar sig nog. Är på väg till stan nu. Ska träffa anna. Sen ska man hem o plugga igen. Tror den här kursen kommer bli riktigt bra. Känns kul redan. Kursen är textkommunikation… Så på ett sätt kan man säga att jag pluggar nu;)