I'll see you in court! At least, that's what I wanted to say…

Om det ändå vore så enkelt att säga ” du får prata med min advokat om det här” så hade jag varit mycket gladare.
Men grejen är ju denna att jag är jävligt glad. Förbannat glad faktiskt. Dels för att jag nu äntligen börja fixa till mina jävla problem, och dels för att jag är kär och lycklig. Då blir man glad!

Det ovan skrev jag för ett par dagar sen, då jag verkligen var arg, sur och besviken på att en viss person hade så mycket makt över mig fortfarande, trots att det inte borde vara fallet. Dagen efter verkade det ordna sig rätt bra, så det som står ovan kanske inte behöver sägas igen. Man kan alltid hoppas.

Det som har hänt har stört mitt psyke väldigt mycket, både förr som denna veckan. jag kunde t ex inte fokusera på mina studier ordentligt förrän igår, och det är mycket irriterande. Dessutom är det en usel bortförklaring för att man inte kan studera. Det ska egentligen inte ha något med en viss person att göra, men i mitt fall har det varit så alldeles för många ggr. And I hate it!

Men nu får man se fram emot roligare grejer. Imorgon, fredagen den 13:e mars så kommer det hända mycket grejer. Dagen ska börja med ett efterlängtat sjukhusbesök, där jag äntligen ska sterilisera mig. det har jag längtat efter hur länge som helst! Det enda jobbiga är att ha mensskitet kvar, för det är det vidrigaste som finns nästintill att faktiskt vara gravid o föda ungar…:s

Sen kommer mina föräldrar också ner från Sthlm och vi ska gå på banken för att förhoppningsvis lösa mina ekonomiska problem genom ett banklån. Så får man heller inte glömma att älsklingen kommer också o hälsar på så mina päron får träffa min ängel som är sänd från himmelen eller nått annat trevligt ställe… (han är inte religiös för fem öre så…)

btw… I feel creative again! woohoo!

Älskar dig, Henrik!