Pointless dravvel…

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Har ju återigen kommit till den punkten då jag insett att fan, jag bloggar inte tillräckligt ofta! Men vad ska man göra åt det? jo självklart blogga oftare… Även om jag har skitmycket att säga nu, så känns det svårt att skriva ner det.

Kan göra en lista kom jag på om grejer som har hänt iaf =)

  • jag är äntligen steriliserad! operationen gick skitbra, men fan vad ont jag hade när jag vaknade. Jag grät av smärtan, fy! Kunde bara tänka på min älskling. Som tur var så var mina föräldrar o hälsade på. Gött.
  • Jag ska köpa ny dator! en stationär dessutom. Mina föräldrar är så snälla, så jag får den av dem.
  • Jag har fått en skrivare i sen julklapp. Den är skitbra!
  • Det går bra i skolan, men dock inte så bra som jag hade hoppats på. Lär få VG dock i denna kurs om proven i nästa vecka går bra.
  • Jag är mer förälskad än någonsin i Henrik! Är så jävla lycklig!

Ja, that’s about it. Skriver mer sen.