slidkrans heter det nu för tiden – fy faen vilket vidrigt ord!

Kitty Jutbring: Mödomshinnan finns inte längre – slidkrans heter det nu för tiden | Kitty Jutbring | Kolumnister | Nyheter | Aftonbladet.

Som om att det inte redan är tillräckligt förjävligt att vara kvinna… Fick post innan idag, med det hemska brevet man får ett par ggr i livet… ”grattis, du ska komma på cellprovstagning” äh, skjut mig, va?

Jag har gjort sånt för ett par år sen, o tro mig – jag gör ALDRIG om det igen! fan heller att jag går till musdoktorn frivilligt!!!

Nästa gång jag går, blir om nån månad, för o kolla att steriliseringen fungerat. Sen tänker jag ALDRIG MERA UPPSÖKA GYNEKOLOG IGEN!

Folk får tycka vad faen de vill om det. Jag räddar mig själv o mitt svaga psyke genom att glömma bort att ens musdoktorn existerar. Det är bäst så. Ni, män är ju rädda för att folk ska köra upp fingrar i röven på er… jag är fanimej rädd för att nån ska kolla så min mus mår bra… äh fy fan!

Jag skulle fanimej ha varit man istället… usch för o vara kvinna…

Älsklingen får tycka att man är ansvarslös för att man vägrar gå på cellprovstagning. Jag vet vad jag gör. Så det så! Älskar dig ändå… hoppas du förstår… *kyss*