En riktigt trevlig födelsedag!

Dagen började rätt lugnt. Mac, min bästa vän kom hit, och vi tittade på One Tree Hill tillsammans. Det e min favoritserie. Sen tog jag en dusch, gjorde mig i ordning o så drog vi in till stan.

Vi åt sushi, sen bokade vi bord tills den 23:e då jag ska fira min födelsedag med mina vänner och min älskling. Efter det gick jag o Mac o handlade lite grejer, o så hälsade vi på Sara, som praktiserar på ett café i stan, Zekes heter det. Mysigt ställe. Beställde en cappuchino med chokladsmak. Den var jättegod! Sen drog vi o handlade godis. Köpte en liten påse till Sara, för att jag är så glad att vi är vänner igen. trodde inte jag kunde bli så bra vän med Sara igen efter vår historia, men det är så skönt att vi faktiskt är vänner.

När vi var inne på godisaffären, Candyplock så köpte mac en massa lotter, och hon vann flera ggr på raken. Sara köpte också ett gäng lotter, o hon vann lite hon med. En stund senare träffade vi på min älskling på stan, och sen mitt i alltihop började jag blöda näsblod…typiskt, men jag kände på mig att det skulle hända. Var säkert wasabin på ko-san, som utlöste det. Har också nyst som en jävla dåre senaste veckan, så vet inte om man kanske är pollen allergiker ändå. Troligen är jag bara väldigt ljuskänslig, för jag nyser alltid när jag är ute i solen.

När näsan var i lite bättre skick, gick vi till Cubus, o där köpte jag ett par skitsnygga rutiga shorts + en piketröja. Sen stack vi också till Stadium, o sist till Clas Ohlson där jag fick handla grejer för 350 kr av älsklingen min. Köpte ett USB minne på 16Gig som jag har velat ha skitlänge. Köpte även 5 färglada muggar. innan vi stack till bussen blev det en jättesnabb runda till konsum, där jag köpte schampoo och balsam, samt en tidning om hundar – härliga hund. Ras-special om Grand Danois får man ju inte missa, eller hur? Stod även om en annan härlig ras, welsh corgi cardigan.

På kvällen beställde vi pizza från en tjänst som är skitbra, just eat. Beställde från pizzerian på prästallén. Skitgoda pizzor, snabb leverans och bra priser även på hemkörningen.

Det var det hela om min födelsedag. Är jättenöjd!

Tack älskling. Vill även säga att det var kul o gå på stan med Mac o Sara. Det vill jag verkligen göra om igen!