Jag blir duktigare med blogg o annat =)

Har precis suttit o uppdaterat länkar till andra bloggar o sidor som jag tycker folk borde besöka. Sen har jag också suttit och spelat in lite mer videologgar till Youtube.

Min förra film som jag lade upp förra veckan har jag nu ordnat svenska undertexter till, och det funkar rätt bra vad jag kunde se. Dock tror jag inte de startar automatiskt. Tror nog man måste klicka på ”cc” för att det ska fungera. Ett litet tips till polarna mina. Ska ordna det till mina nya klipp också när jag får möjlighet. Spelade in hela 3 st idag… men totalt spelade jag in rätt många delar… tror det blev 5 st, varav då 3 gick till sändning eller hur man nu ska uttrycka sig.

Idag har det varit en rätt jobbig dag. Har haft skitont i kroppen, speciellt benen. Känns som om att jag har sprungit en maraton igår eller nått sånt, för jag har knappt kunnat gå idag. Kan inte sträcka ut benen helt, och har fått tvinga mig själv att utstå några korta minuter på dasset, för det gjorde ont att sitta där med av nån skum anledning.

Jag har tagit det väldigt lugnt idag. Har tittat på lite filmer och tv serier. Sen kom Sara över en stund… Dock med lite sämre nyheter, så jag lider verkligen med henne. Inte kul det hon har varit med om idag. Kändes dock skitbra att få trösta henne. Började nästan gråta själv, men man är ju sån tyvärr. Får hoppas att nått sånt här inte händer igen… usch! Vilka idioter det finns!

Har installerat lite program till mobilen idag på datorn, så nu kan jag ändra min telefonbok bl a i datorn. Rätt schysst faktiskt =) kan även ordna med MMS också. Apropå MMS, fick reda på när jag laddade mobilen idag med 200 kr att jag inte bara messar gratis utan, får även 100 MMS, 100 MB surftid + 100 minuter med videosamtal från Halebop. Fan vad schysst!

Nä, jag kan ju inte sitta här o skryta över min mobiltelefon heller! jaja… Hoppas man är på bättre humör imorgon dock, o att man inte har så ont i benen… Henrik åkte hem till sig i morse, o självklart så får jag ont direkt… knäppt. På onsdag kväll ses vi igen. Saknar han mycket.