Det snöar uppåt idag…

Ja faktiskt! Det gör det… sen att det inte är snö är en annan historia. Det är skitvarmt ute, ca 20 grader, och ute virvlar det en massa tussilago bomullssnö liknande grejer… har ingen aning om vad det är, men det ser ut som snö.

Ska träffa Fia inne i stan om nån timme. Ska få hänga med när Sally ska få sina klor klippta. Känns skoj, det var så längesen jag träffade Sally nu.

Igår satt jag o spelade in massa grejer på youtube. Tre filmer blev det som gick till sändning. Efter att jag lagt upp det första klippet fick jag en kommentar om att jag är skitful. Jaha, och? tror du inte att jag vet om det, din jävla knäppgök? Jag är skitful, vilket jag också nämnde i mitt andra klipp jag senare lade upp. Jag är blek, jag har fula tänder, och utan smink ser jag ut som nån gås eller nått… jaja… jag är inte vacker, men det är helt ok. Jag är rätt nöjd med min fulhet, och huvudsaken är att Henrik älskar mig.

Beauty only goes skindeep… Synd bara att inte jag har både brains och skönhet… men jaja… egentligen har jag inte så mycket smarthet heller, men ändå. Jag är jävligt nöjd med mig själv ändå. Visst, det finns saker jag vill ordna, som mina hemska tänder t ex, och jag önskar att jag orkade träna mig själv till synliga magrutor, men det är sånt man får drömma om. Tycker det bara är idiotiskt att tala om nått som redan är självklart…

Jag e en av de fulaste flickorna i världen, men ändå så har jag någon som älskar mig. Det om något är vackert tycker jag. Då behövs inte så mycket yttre skönhet. Jag har kärleken. Den är vackrast av allt.