Ska göra hemsidan på engelska med

Yep, så är det. Har hållit på lite nu med det senaste dagarna, och idag äntligen fick jag rätt på problemen som har stört mig mest innan jag har börjat, men nu går allt lätt som en dans!

Sånt tycker man ju om.

Imorgon förmiddag ska jag till Ronneby o vara där med älsklingen. Ska bli skoj. På tisdag ska man få se spelet transcendence också visas upp för allmänheten på skolan, eller hur man nu ska uttrycka sig, så det känns ju bra =)

Igår firade jag min födelsedagsfest med mina kompisar. Vi blev 10 stycken, och det var jätteroligt! Fick 3 fotografier, precis som jag önskat mig, så jag blev jätteglad!

Nä, nu måste jag nog sova, tråkigt nog. Ska upp tidigare imorgon eftersom Henrik ska till skolan. Hade gärna suttit uppe halva natten för o ordna med hemsidan, men det får bli en annan gång apparently (tydligen).
Godnatt, eller nått. Tack alla vänner för igår!