Twitter: är för närvarande bara skräp!

Twitter: What are you doing?.

Jag har blivit medlem på twitter, men än så länge gillar jag inte stället speciellt mycket. Främst för att jag inte kan skicka meddelanden från telefonen, trots att jag lagt in nummer o hela skiten, så får jag ingen jävla respons!

Jävla skräp är vad det är! Nej, då föredrar jag att blogga som vanligt. Sitter ju ändå oftast vid datorn ändå hela dagarna, så varför då använda mobilen? dessutom är det rätt störigt o behöva logga in på 20 olika ställen varje dag bara för o uppdatera vad fan man håller på med.

Det borde räcka med ett ställe. Har ett konto på Bloggy med, men har bara varit inloggad där typ 3 ggr, o messat dit också ett fåtal ggr. Inget beroende där inte. Är exakt samma tjänst dessutom som twitter, ingen skillnad, mer än rent designmässigt.

Nej, jag föredrar min blogg på WordPress. Hade jag bara inte varit så korkad för ett par månader sen, då jag av misstag råkade radera en fil som gör att jag numera inte kan blogga från mobilen, så hade jag varit ännu mer tacksam. Så det så!

Nä, nu ska jag göra annat. Diska, städa, duscha o vänta på en polare. Ska äta middag också? vill du veta vad jag ska laga? tyvärr får du inte det. För jag har själv inte den blekaste aning.