Åter i Stockholm

Ja nu är man här igen. Bussresan var lång, mycket lång, men det gick fint ändå. I kalmar så hoppade vi på en direktbuss till stockholm, som innebar att vi skulle komma dit minst 1 timme tidigare än om man skulle ha tagit den andra bussen. Det blev dock inte så, för det var så trögt på E4:an så vi kom fram 17.30 typ, istället för 17.20 enligt tidtabell. Hade allt flugit på som det skulle hade vi varit framme vid 16.00 eller nått sånt.

Det blev lite stressigt när vi väl kom hem, för vi skulle iväg o gratta en kompis som tagit studenten. Det var trevligt. Blev grymt impad av både bilen de hade (volvo XC90) och kylen samt frysen aka Electrolux/Husqvarnas svarta serie, med inbyggd ismaskin och bubbelvatten om man nu vill ha det. Sånt gillar jag!

Idag har jag pluggat färdigt med desktoppkursen och det gick fint. Har lämnat in uppgiften också, och sen har jag o älsklingen varit o handlat lite i Farsta Centrum. Köpte ett par magentafärgade baggybyxor, och lite annat smått o gott. Ska handla inne i stan imorgon, så älsklingen kan få hitta kläder som passar honom.

Ikväll ska vi se Bruce Springsteen! Blir andra gången på mindre än 1 år jag ser han. Ska bli skitkul! dock blir det nog rätt kallt, tyvärr… sånt man får vänja sig vid. Det är ju Juni. Då är det sällan varmt. Det regnar alltid i Juni har jag märkt. Inte många varma dagar då. De kommer i Juli.