Har varit på Media Markt.

Yep, det var trevligt. Mycket grejer o titta på. Pappa ville köpa sig en egen laptop, så då ville han ha med sig experter på datorer o sånt. Efter att han hittat sig en dator gick vi runt o tittade på alla andra grejer som fanns tillgängliga. Hittade en del grejer, men inget köpte vi. Det får vänta tills senare, när man sparat undan en del. Är mer rättvist för plånboken då.

Har ställt upp oss på ett par lägenheter i Karlskrona nu också, och fått erbjudande om visning på en av dem. Hoppas att vi får den, men inte säkert. Vi ligger på plats 7, så sex personer måste alltså tacka nej till den, innan den kan bli vår. Det är en tvåa på 59 kvm, och hyran låg på ca 4300 i månaden. Rätt ok då med andra ord. Nära till Lyckeby centrum med.

Har installerat XP på min laptop med, så nu funkar datorn lite bättre. Dock ser allt väldigt annorlunda ut, och jag saknar Vista, men mest saknar jag min stationära där hemma. Sjukt vad jag längtar hem nu! Har haft hemlängtan i flera dagar nu… saknar mina katter, datorn men mest saknar jag att få bestämma över min egen vardag. Här klagas det en hel del på att man sitter o pluggar för mycket (aka sitta vid datorn) o att vi inte hittar på tillräckligt mycket. Det stör mig skitmycket! Problemet är ofta nu att det varit fullt upp varenda dag med fester, folk o middagar etc, så jag orkar helt enkelt inte hitta på så mycket sociala grejer snart. Vill helst bara vara för mig själv, dock med henriks trevliga sällskap… Nä jag längtar hem. Punkt slut.

Kommer inte på så mycket mer o säga just nu…