Vad är det för fel på mitt humör?

Nått är fel med mig. Stort och rejält med fel. Humöret är inte som det ska, och jag är återigen skitförbannad, har huvudvärk och är mer gnällig än någonsin. Trots det är det Henriks födelsedag, och jag vill inte vara på dåligt humör idag p.g.a. det. Men det är jag ändå. Jag kan ju inte styra mitt humör, och det driver mig till vansinne!
Funderar allvarligt på om man ska försöka hitta nån annan medicin som gör att jag slipper bli så arg över ingenting. Den här huvudvärken driver mig också till vansinne!
Dock till lite mer positiva nyheter. Vi har fått erbjudande om visning på 3 lägenheter i Karlskrona. Vi har pratat om det och kommit överens om att vi hellre vill bo där, så länge som man bor nära Lyckeby, där ICA Maxi och Coop forum finns. Då kan man i alla fall handla lite. Jag vet att det känns dumt att vela fram o tillbaka såhär hela tiden mellan ronneby och karlskrona, men just nu skiter jag i det. Visst, Ronneby hade säkert varit bättre, det är billigare hyror, men det verkar vara ännu mer osäkert än Karlskrona, så då får det bli det istället.
Får se vilken lägenhet man har chans o få.
Ska iväg sen o köpa en present till min älskling. Får se vad han får för något.