So god damned bored!

Ja det är nått hemskt. Sitter framför datorn o har skittråkigt. Det är rätt jobbigt faktiskt. Dock hade jag trevligare innan idag, då jag upptäckte att jag äntligen kan fixa mitt galleri nu, så det är skönt att det funkar. Tack vare Picasa så slipper jag numera krångla. Det är ett gratisprogram från Google, där man kan ta bilder, även spela in med webcam o annat också. Schysst program. De har även webalbum där man lätt kan föra över bilder. Dock är deras utbud på nätet skittråkigt, jag vill ha färg! Eller åtminstone svart bakgrund… kolla in galleriet nu!

I övrigt är man som sagt riktigt jävla uttråkad, och jag längtar hem. Där hemma kan jag åtminstone göra något, som heller inte kostar nått. Kan klappa katterna, ta en promenad till Netto o handla nått, eller bara ringa o störa nån polare. Här känns det inte lika givande. Vet inte varför.

Äh, orkar inte skriva nått mer nu.