Fan, fan, fan… jag är inte gjord för detta!!!

Jag har beräknat min äckliga röd skitsak till nånstans mellan den 21 – 25. Den kom i natt. O inte så lite heller. Jag hatar detta! Jag är inte gjord för att vara kvinna. Det går bara inte in i min sketna natur… Har alltid tyckt att mens är det mest vidrigaste som finns. Det finns bara en sak som är vidrigare och det är barnafödsel. Det är äckligt anser jag. Att jag är kvinna är inget jag bett om. Det bara blev så – för att nån ville jävlas med mig säkert. Mens, gravididet, preventivmedel o allt annat biologiskt skit som vi tjejer förväntas gå igenom, är inte något jag håller med om.

Jag börjar nästan ångra att jag steriliserade mig, för då har jag mensförbannelsen kvar. Hur kunde jag vara så dum? Dock fanns det ju inte någon annan jävla metod som funkar! piller är man för glömsk för, p staven ville inte fungera – o p sprutan gav mig den här deppressionen jag har försökt komma ur nu under de senaste 6 åren. Eller ja, inte sprutan i sig, utan helvetet den bar med sig. Jag blödde konstant i nästan 1 år, och det var då allt gick åt helvete med undersökningar, blödningar, östrogentillskott o allt annat jävla skit som man bara måste proppa i min sketna kvinnliga kropp för att jag bara ska må ännu sämre!

Det här är inte för mig. Det värsta är att jag kan inte göra ett skit åt det. Bara le o vara glad. Om ett par dagar är det över! Ja, då är jag fri i …låt mig se… ca 22 dagar!

Det är helt sjukt! Jag har inte bett om att vara kvinna, har inte bett om mens eller den andra biologiska crappen man bara måste leva igenom. Jag har inte bett att föda barn, men trots at jag slipper så är jag ändå ständigt påmind om att jag är n mojäng som förväntas vara glad över sit kön? äh! skjut mig eller nått…

Magen gör skitont, har ont även i sidan… humöret är som bortblåst. Jag är bara arg och ledsen. Lär gråta hela dagen idag… Idag åker vi också hem från sthlm. Har längtat hem som fan! Så jävla typiskt att man ska sitta o ”mensa” ner hela jävla bussen bara…*morr*

JAG HATAR DETTA!!!!