Det måste vara korrekt. Tydligen?

Det här inlägget är rätt komiskt tror jag. Åtminstone tanken bakom det. Jag tänkte börja blogga om Maja i det här inlägget. Maja är min katt, som är lite speciell av sig. Precis som alla andra katter. Maja är lite rädd av sig, men på senare tid har hon mjuknat rejält, och hon är numera pratglad, kelen och nästan social. Igår hände en rätt speciell grej, så jag är bara tvungen att nämna det här.

Vi höll på o städade hela dagen igår p.g.a. en visning på vår lägenhet. Katternas matskål står oftast i hallen, men igår så flyttade vi dem in till sovrummet under visningen. Efter att den var klar så glömde vi flytta på skålarna. Ett par timmar efter att våra visningsgäster hade gått hem, så kom maja fram till mig vid datorn o började jama som fan. Jag visste att det fanns mat o vatten, men det verkade som om att hon ville säga mig något. Jag följde efter henne o frågade om hon skulle ha käk, ett ord hon numera känner igen som mat. Rätt roligt. Jag visade henne maten i sovrummet, och hon tittade på mig som om jag vore från nån annan planet. Sen gick hon ut i hallen och ställde sig där deras matskålar vanligtvis står, tog ett varv o tittade på mig ytterliggare en gång som om jag vore knäpp. När jag sen flyttade på skålarna o satte tillbaka dem på sin originala plats, ja då åt hon.

Rätt komiskt tycker jag.

Imorgon ska jag o älsklingen till Karlskrona (otherwise known as KNA) för o kolla på lägenheter. Ja, det är bestämt nu att det blir karlskrona om det inte blir en akutflytt till skottland förstås. Henrik fick höra i veckan att de inte ville ha han för den tjänsten han sökte, men de tipsade om en annan tjänst så vi är fortfarande i väntans tider gällande henriks arbetsituation. Jag hoppas dock på att flyttar vi, så hoppas jag på att vi stannar på samma ställe ett tag. Jag har ingen lust att bo i en flyttlåda, jämföres med vår katt Nisse. Han stormtrivs i en sådan. Lyckliga kattjävel, eller vad då?

Det är två stycken tvåor, en på Marieberg, och en i Lyckeby. Båda är lika intressanta. Den på marieberg är dock på 53 kvm, men den är enbart 1 km gångavstånd från Citygross. Den andra på Lyckeby är på 59 kvm, samt 150 kr billigare också (eller nått sånt). Den har också ett par minuters gångväg till Amiralen, där Ica Maxi ligger. Vi ska titta på tvåan på lyckeby imorgon kl 13, och den på marieberg tittar vi på, under måndag morgon. Närmare bestämt kl 8 på morgonen.

Idag har jag tvättat, och jag har lekt tjuv. Detta för att jag snodde en tants tvättid, trots att jag var så säker på att det var idag jag skulle tvätta. Det var imorgon, så fy på mig. Jaja, det ordnade sig. Hade 5 tunga maskiner som skulle tvättas… sicket jobb…usch.