Nu är det dags och lämna Skåne.

Yep, det är en trist sanning, men jag tror slutmålet, som i detta fall är Karlskrona blir ett bra mål. Dock vet jag inte hur länge jag kommer stanna där, men jag hoppas på att det blir ett par år i alla fall. Det är så jobbigt och flytta…

Var och kollade på lägenheten som vi först fick, den på Marieberg. Helt jävla fucking underbar var den! Jättestor, trots att den enbart var på små 53 kvm. Dusch, hiss, bredband (med kapacitet upp till 100/100 Mbit om man så önskar!) samt schysst kök, klädkammare och annat. Underbart ställe. Det som är lite halvtrist är att det är högst upp, men som sagt, det finns hiss.

Området Marieberg, ligger egentligen på bästa ställe för våran del. 4 stycken bussar passerar dagligen förbi, varav 2 går direkt till Amiralen, där man kan handla tills man stupar. Där finns Ica Maxi, Coop Forum, Willys, elgiganten, Onoff, skopunkten, dressman m fl. Helt underbart med andra ord. Nån km bort från där vi ska bo, ligger även city gross. Gissa om man kommer vara duktig på att storhandla!

Vi ska ta och fixa min cykel snart (ja jag säger det ofta när det gäller min cykel.) och skaffa en cykel till henrik med. Ska införskaffa oss en cykelvagn med, så vi lättare kan storhandla. Så det blir hälsosamt framöver nu…

Apropå hälsa. Vi har börjat äta lite bättre med. Vi har börjat följa lite smått en dietmetod som heter LCHF – eller också kallas Low Carb High Fat. Jag märker bra saker med den här dieten. Sen har vi också börjat röra på oss lite mer. Vi har bestämt oss att gå ut och ta en promenad på 30 min varje dag kl 14.00. Det har funkat bra, men just idag vägrade jag. Sov så dåligt i natt, och orkar inte röra på mig.

Kroppen börjar dock må väldigt bra, och min mage som varit så svullen så länge, börjar äntligen bete sig som vanligt folk. Jag har ju IBS, och det är skitjobbigt. En av de sämsta grejerna med fibromyalgin, men vad ska man göra? Det var längesen jag var ”kass i magen” nu, och det är jätteskönt. Har knappt nått sötsug heller, och jag har blivit duktigare på att dricka andra saker förutom läsk. Dricker numera Fun light, eller vatten när jag är törstig. Är inte sugen på nått annat heller. Det är kul, och jag är stolt över mig själv.

Det blev ett långt inlägg det här 😛