Blog, and you shall find…

Satt o tänkte på en grej igår, efter mitt inlägg. Det är verkligen rätt bra att folk bloggar så mycket just nu. Speciellt om de använder sig av taggar, så man lätt kan hitta vad man letar efter. På svenska kallas det nog för etiketter dock. Jag har blivit jätteduktig på att använda mig utav såna, och jag tycker det e kul. Oftast sitter jag själv o letar efter saker o ting, och google är typ min bästa vän på nätet, liksom det är för många.

Jag har blivit bättre på mitt bloggande nu också, jag skriver oftare, och det är kul. Så länge det händer nått värt att berätta, så ska jag försöka blogga om det. Vem vet, det kanske hjälper nån annan som har problem med att hitta något som hittar just min blogg, och så blir deras vardag helt plötsligt mycket enklare. Det är  i alla fall ett mål med mitt bloggande.

Jag fick en massa fina kommentarer av en person på youtube, om mina vloggar. Jag blev jätteglad för det!

Jag borde dock bli bättre på att ha fler kategorier här i bloggen, men än så länge handlar så mycket om min vardag, så hur ska man kunna utöka kategorierna då? Möjligen om jag fixar till en som handlar om flytten till karlskrona. Så mycket bloggande om grand danois blir det ju inte, tyvärr…

jaja, det ordnar sig.