Varmt?!

Ja, jag är nog inte den enda som tycker att det e varmt numera, men det är så… usch o fy. Men på ett sätt jävligt härligt. Det som är mindre härligt är att jag har prov o göra idag. Ser inte direkt fram emot o göra det, men det ska bli skönt o få det gjort. Jag läser grafisk kommunikation A, och kursen innebär att jag ska lära mig InDesign CS3. Dock har jag CS4 på min dator… o dessutom på engelska…

Sättet jag ska lära mig på är att göra lektioner från en bok o skiva. Problemet är att det är för tråkigt för mig. Dessutom har det inte varit tillräckligt med inlämningsuppgifter, så det har varit en riktigt trist kurs.
Snart ska jag sätta mig o få ordning på provet. Nästa vecka ska jag hålla på med det praktiska provet. Det blir nog roligare.

Typiskt att man ska vara så kreativt behövande.