För trött…

Orkar knappt tänka idag. Är alldeles seg av värmen. Har ont i kroppen också, men trots det måste man ändå pallra sig in till stan för att köpa lite grejer så vi kan fortsätta packa. Behöver köpa nått slags papper eller kartongliknande papper för att kunna packa ner tallrikar o sånt. Frågan är om man orkar… Det är Kristianstad dagarna idag också. Det är skoj, men väldigt mycket folk. Får se om vi pallrar oss in, ifall vi tar o käka nått i stan på samma gång. Hade varit gott med langos… det gillar jag. Mattias var här för en stund sen o hämtade lite mer grejer som vi har hittat som är hans. Det var faktiskt kul o se han igen. Känns skönt att vi kan prata, även om vi inte är direkt vänner. Så bra vänner som vi en gång var, kommer vi aldrig bli igen, men det är alldeles för vanligt återkommande när det gäller ex. Det är inte många ex jag har kontakt med. Vissa vill jag inte ha kontakt med heller, men en del undrar jag vart fan de tog vägen. Inte så att man vill bli deras tjej igen… nänä, jag har min Henrik, min DragonSpawn… Han är så underbar så =) Är så fruktansvärt lycklig med henrik, så det är nästan löjligt. Längtar tills vi flyttat till karlskrona nu också. Ser fram emot att få bo i en schysstare lägenhet, även om den är dyrare än denna, och mindre. Längtar tills att få storhandla fritt, o sätta in pengar på mitt ICA kort igen. Det är konstigt hur man kan längta efter så simpla saker.