Nisse har blivit badad!

Yep, o det gick mycket bättre än tidigare gånger. Han brukar rivas, jama, skrika o bitas. Iofs försökte han bita o så, men han var mycket lugnare än vad han varit innan, så det gick väldigt smidigt.

Idag ska jag träffa fia o linda i stan. Har inte träffat linda på hur lång tid som helst. Hon flyttade till sundsvall i vintras nämligen. Ska bli kul o träffa henne igen.

Sen borde jag fortsätta med pluggandet, men jag tror jag gör det senare idag, typ ikväll. Ska tvätta idag också mellan 15-17, men det får Henrik ta hand om.

Jag håller också på o lägger till flera grejer till hemsidan, men det kommer ta ett bra tag innan de grejerna publiceras. Jag har lagt till ett par extra subdomäner, så det ska bli lite enklare att hitta saker o ting, eller nått. jag vill ju utöka hemsidan rätt rejält så. Mitt mål är att det ska bli den bästa informationssidan i Sverige när det gäller Grand Danois. Jag tycker det är så mycket information där ute som saknas om rasen, och överallt är det samma kopierade text från SGDK som syns. dags för lite omformuleringar och mer nyheter om rasen.

Jag kommer fokusera mycket på foderdelen i alla fall. Den är viktig. Sen får vi se om jag kommer skapa nått forum, men det dröjer nog ett par år till innan det händer. Man vet aldrig.