hvdvrk.

Minst sagt. Detta beror på att jag håller på o pluggar för fullt denna vecka med mitt praktiska prov i Grafisk kommunikation. Det går åt h-e, om jag ska vara helt komplett ärlig. Orsaken till det är rätt lätt. Det är en tråkig kurs, mycket tråkigare än vad jag trodde. Dels är det mitt eget fel som läser den på distans, dels är det nått annat jag inte kan sätta fingret på. dels kan det bero på att jag inte vill lära mig ett program genom att bara sitta o läsa en bok o följa instruktioner. Jag vill lära mig genom roligare, kreativare inlämningsuppgifter. Så har inte den här kursen fungerat. Det finner jag mycket irriterande. Självklart är boken till bra hand, men jag är ett steg före i tekniken. Jag ska lära mig cs3, men har installerat cs4 på datorn. Det försvårar lite eftersom jag har allt på engelska också. det skiljer sig en del med mellan de olika versioner också. Jag är grymt besviken, och helt över tiden förbannad. Det är ilskan som jag inte kan hantera, och mitt pissiga humör. Det är PMS besvär… förbannade äckelskit. Jag är inte normal längre. Känns verkligen inte så. Gör inte saken bättre att man längtar ihjäl sig mer o mer efter GD. Då hade jag nog varit gladare. Man kan inte vara arg om man har en valp att ta hand om. Men någon valp har jag inte…förbaskat! 14.37: Har tagit en liten tupplur, men det blev inte så mycket till sömn. Huvudvärken är kvar. Bajs! eller nått.