Peewee, pissigt humör…

Ja, allt sånt hänger i hop… Kattlådor & PMS besvär. Eller hur, visst är det så? Ja i alla fall i min knäppa värld, där inget någonsin är som det ska.

Har gått omkring nu i flera dagar o varit förbannad. Det kallas PMS, grova förbaskade besvär av att bära detta kön. Sen jag slutade med min medicin, klarar jag inte av mitt dåliga humör. Det är riktigt skitjobbigt. Idag förstår jag varför. Äckelpäckelveckan kom åter igen. Hade beräknat den till på onsdag, men fan heller. Jag får bara kortare o kortare perioder varenda jävla månad. Snart är det väl bara 1 dag emellan skiten… Känns så. Dock är jag inte så irriterad för tillfället. Jaja, det kommer garanterat senare.

Har skaffat Peewee nu. Den funkar skitbra! Efter 3 leveranser så är den äntligen här. Jag var nervös i början, men det gick bra ändå. Vi stängde in katterna i badrummet med den, o det dröjde inte länge förrän maja använde lådan. Sen var det nisses tur o sen dess funkar det skitbra! Luktar bara trä i badrummet, o bajset är det bara o spola ner i toaletten. Really Good! I like it!

Den är skitstor dock, tar en jävla plats o kanterna är så höga att maja inte kan torka tassarna efteråt, men det funkar bra ändå. Tror nisse uppskattar att det är rent o snyggt i lådan. Man är ju lite lat o plocka bort kattbajs o sånt, men nu är det så enkelt så det är inga bekymmer. Dessutom slipper man doften av kattskit, o bajset luktar inte så himla äckligt ändå. Det är en mirakelprodukt anser jag.

Nu är det bara dags o skaffa ett rejält klätterträd, en fontän o några liggplatser, så har katterna ett eget paradis i lägenheten. Allt det där får man dock skaffa när man har mer pengar o lägga på dem.

Har uppdaterat hemsidan med lite nya sidor. Har haft en nyhetssida med på båda språk, så man lätt ska kunna se nya uppdateringar. De nya sidorna är syftet bakom hemsidan, samt mina erfarenheter inom hundvärlden. Jag lade också till lite anledningar till varför jag är bra som valpköpare. Det kanske låter lite desperat, men jag tycker jag ska ha med den informationen. Man vill ju inte bli uthängd som nån lögnare, o nån som inte vill rasen GD illa…

Jag har en massa andra saker jag vill skriva om också, men tar det i ett annat inlägg en annan gång.