Vill ändra utseendet på bloggen.

Men det går nog inte så bra. Så mycket som behövs ordnas innan det blir ett snyggt resultat. Det är rätt trist… Men det får gå ändå. Jag har ju bytt bakgrundsbilden på hemsidan, o där ser det bra ut, men till bloggen är det svårare. Jaja, det ser ju bra ut ändå.

Sitter hemma idag o har miljarders med frågor, men ingen man riktigt vågar ställa ännu. Det gäller skolarbetet för veckan, men jag får nog ordning på det till slut. Ska ringa ett par samtal för o kolla omvärldsanalys samt ta reda på konkurrenter. Det med konkurrenter blir nog rätt svårt, för jag vet inte om det blir lokala pr firmor i kommunen som blir mina konkurrenter, eller om det typ e företag i hela Sverige. Det beror ju på vad som händer när jag väl startat mitt företag.

Jag är så grymt uttråkad idag. Det är hemskt! Var hos tandläkaren i morse, o slapp laga o göra rotfyllning, tack för det! Sparade jag in rätt mycket pengar med.

Apropå o spara pengar. Mamma o pappa lär komma ner första helgen i augusti o hjälpa oss med flytten, vilket innebär att vi inte behöver hyra nått släp. Pappa har en jättestor Pick up truck, som det krävs C körkort för o köra i Sverige. Han har importerat den från Canada. (Ja, jag stavar Canada med C. Jag hatar svenska stavningar på engelsktaliga grejer).