Så tar du snygga gravidfoton – 5 tips – Allt om Barn

Så tar du snygga gravidfoton – 5 tips – Allt om Barn.

Yeah, right. Får jag vara ärlig anser jag att en gravid person aldrig är vacker. Åtminstone inte numera. Nu tycker jag det bara är jobbigt med gravida kvinnor överallt, och alla jävla artiklar om ”så blir du gravid på nolltid” crap som man läser hela tiden i expressen. Det är så man kan spy.

Visst, jag förstår dem som verkligen vill bli gravida o allt sånt, men jag är glad så länge jag slipper se det.

Min sterilisering är en gudagåva, om det inte vore att den sämsta delen med kvinnoskapet är kvar – mensäcklet. Jag är väldigt tacksam för att jag slipper bry mig nu, och  nu känns det som om jag äntligen kan vara ärlig med hur jag känner när det gäller graviditeter o sånt.

Nu kan jag med lycka o glädje säga ifrån att nej, det är inte vackert med gravida magar – det är äckligt! Förlossningen ska vi inte ens tala om. Det är något av det vidrigaste som finns enligt mig. Tror nog många håller med.