Mindre än en vecka kvar.

Snart är det dags för flytten. Det ska bli så jävla härligt, om jag får lov att svära. Ärligt talat skiter jag i vilket, men ändå. Det är min blogg, jag får göra precis som jag vill!

Jag vill dock att veckan som kommer bara ska flyta förbi, o att allt med packningen och pluggandet går bra. På torsdag ska jag åka upp till Karlskrona o hämta nycklarna, och mamma o pappa kommer ner då. De ska campa, med pappas giant pick up truck & camper. Jag tror jag ska sova över med dom då, o umgås på campingen en stund. Hade varit trevligt. Henrik gillar inte sånt, o det är helt ok. Jag är inte så glad i det heller, men det är kul o umgås med mamma o pappa.

Jag har inte så mycket ork idag. Trist, men vet inte vad jag ska göra åt det. Håller på och tvättar nu. Sista gången man tvättar här på Österäng. Undrar hur tvättstugorna är i Karlskrona. Jag vet i alla fall om att man har längre tid på sig, typ 7 timmar eller nått sånt. Det blir ju färre tvättider när man gör så, men vi har två stugor att välja mellan. Jag hoppas på att det finns ett stort torkrum, istället för ett litet torkskåp som vi har nu. Knappt nått får plats däri. Trist.

Jaja, ska käka lite halvsen lunch snart o titta lite på O.C.