Varför ska allt vara så svårt för?

Ja nu är man inne i en sån period igen. En period som innebär att minsta lilla motgång, och jag slutar fungera… Det är så jävla typiskt. Jag tycker det är ren utav sagt skittråkigt att mitt humör fungerar på det här viset. Håller på med min affärsidé till företaget jag vill starta, och fick G på kursen i småföretagande. Det är ett betyg jag är nöjd med. Hey, jag kan inte göra bättre ifrån mig när jag ska göra allt jobb själv, inte sitter i klassrum, har diskussioner, träffar läraren personligen, fixar studiegrupper och håller på med projektarbeten och reklamkampanjer. Sånt är skitkul. Det här är bara en snabb lösning på att få godkänt i betyg. Jag vet att jag kan bättre än detta.

Jag tänker inte nämna min affärsidé. Vill inte att någon ska ta den ifrån mig. Men ändå så är det så trist att min idé inte är bättre formulerad. Det handlar även om att jag inte är utbildad ännu, jag vet inte hur jag kan starta kontaktnät, och jag har ingen som helst aning om vad som väntar i framtiden. Jag vet hur jag vill arbeta, men jag får inte fram orden. Varken på papper eller på dator. Jag har allt i huvudet, och nu när jag börjat med marknadsföring, så fick jag godkänt av läraren att utveckla min företagsidé. Jag är jättenöjd med vad jag har skrivit, men trots det fick jag bara G i betyg på uppgiften. Det gör det hela svårare nu att orka fortsätta eller nått.

Sen känner man sig lite smått stressad inför flytten också. Vi har slängt rätt mycket. Säkert 3 ggr den totala mängden vi ska ha med oss är skit, som vi har sorterat rätt friskt nu och ska slänga. 24 lådor och sopsäckar kombinerade är nästa steg. På fredag smäller det. Då ska ca 15 lådor bäras ut, säng, fåtölj, hyllor, tv och lite annat smått och gott åka iväg till Karlskrona. Jag vill bara att allt ska vara över. Over and done. Rätt simpelt. Inte fan är det kul att bo i nån flyttlåda.

Jag har problem med halsbränna igen också. Jävla skit. Det började när jag slutade med min medicin. Då kom mitt hemska humör tillbaka tillsammans med illamående och halsbränna. Har haft halsbränna nästan varje dag sen jag slutade med den nu. Det är jävligt jobbigt. Jag vet inte vad som orsakar den heller. Ibland funkar det fint med starka rätter, bacon och ägg. Ibland kan jag inte ens stoppa i mig nån mjölkprodukt utan att få problem på nått vis. LCHF dieten går lite sämre just nu. Beror på att man är kass på att följa den. Dock har man inte så ont nu, men det varierar. Tror mycket beror på att jag rört på mig mindre. Kroppen har återhämtat sig från alla promenader och cykelturer. Dock är det skönt och cykla. Hoppas på att man kan ställa cykeln utanför lägenheten, så man slipper dra upp den till lägenheten varje gång man ska ut och cykla.

Fan nu kan jag inte använda mig utav taggar. Jaja, får lägga in det senare. Morr.