24 lådor o säckar som äntligen har slängts.

Ja, det tog sin lilla tid, men det det är det värt. Eller rättare sagt, så gick det skitfort att rensa ut förrådet. Det som var det stora problemet var att få tag på en vagn så man kunde gå iväg o slänga skiten. 99% av allt jag hade rensat igenom är skit från över 5 år tillbaka som bara stått o samlat damm. Helt löjligt att man är sån jävla skräpsamlare.

Jag har alltid sagt det varje gång jag flyttat att jag vill ha en ny start, men det har aldrig riktigt blivit så. Mycket beror säkerligen på att man inte slängt så mycket skit som man egentligen behöver, och för att man ständigt köper saker för ”att de är bra att ha” istället för att tänka, är detta verkligen nödvändigt?

Nu ska jag sitta o plugga lite. Imorgon ska vi skruva isär mitt skrivbord o slänga det med. Vi ska använda Henriks bord istället. Det är bredare, så vi kan sitta bredvid varandra igen. Det är lite trist nu när Henrik sitter borta i tv soffan o jag sitter vid datorn. Blir lite svårt att spontanpussas då.

Har lite andra funderingar med, men väntar med dem till ett annat inlägg.