Det värsta är över.

Ja, äntligen. Det gick faktiskt väldigt bra med flytten idag, men jag var trött som in i helvete i fötterna när vi väl var i min lägenhet o skulle tömma den. Det snälla med det hela är att jag slipper städningen i lägenheten. Mamma o pappa betalar flyttstädning, så det är jävligt schysst. Istället lägger vi ”krutet” på henriks lägenhet.

Nu sitter jag i mörkret i vardagsrummet på min sketna laptop. Det beror på att vi inte har en taklampa i rummet, och för att inga uttag i vardagsrummet är jordade. Det suger! Jaja, päronen kommer hit imorgon igen så då lär det gå lättare. Pappa o Henrik åker tillbaka till Kristianstad o hämtar resten av de stora möblerna, o jag o mamma stannar kvar här o packar upp prylar.

Den 4:e ska jag tvätta. Ska bli skoj. Två maskiner, en torktumlare och äntligen – ett torkrum! Hissen går ända ner i källarvåningen också, o sen är det inte så himla långt o gå. Skönt. Katterna kommer på söndag. Saknar dem mycket.