Lurvputt.

Hämtade katterna från lägenheten idag. Hade hoppats på att slippa, men Malin blev magsjuk, så hon kunde inte hjälpa till. Det gick bra ändå, trots att nisse självklart pissade på sig. Jag höll i han en stund innan dess, o då blev han lite lugnare, men sen ville han klättra över hela bilen, o då fick han åka tillbaka in i lådan. Då kissade han på sig. Jag såg ut som Chewbacca. Helt hysteriskt, eller nått. Tror katterna har nått fel eftersom de hårar så mycket. Bra i alla fall att de inte är hårlösa… fäller som 17 gör de i alla fall..

sen har jag lite andra saker som pågår i mitt huvud. Gör dem som en lista nedanför:

  • Ska jag börja blogga helt på engelska, och stänga ner den andra engelska bloggen jag har?
  • Varför insisterar vissa idioter att behålla mitt nr, i förhoppning om att när de en dag ringer att jag säger att jag är singel, o vi hoppar i säng direkt, när det typ ALDRIG kommer hända? Slöseri med tid.
  • Varför tar det så lång tid innan man får en iPhone?
  • Vad kommer tandläkarna säga om mina kassa tänder härnäst? Rotfyllning o 4000 kr att betala av, eller bestämda besök hos tandhygienist samt floursköljning varje dag?
  • Hur ska vi koppla in datorerna i tv:n så man slipper titta på vanlig TV?

ja det är ett gäng tankar. Hör av er om den första punkten. Jag vill ha råd o tips från mina trogna samt otrogna läsare. TACK!