En vecka som blekinge-bo

Yep, och det känns jävligt bra än så länge. Det som är skönt med att bo här är valfriheten av att handla billigt. Ni som har läst min blogg innan vet om att jag gillar att storhandla, och här i stan finns typ alla butiker man behöver, vilket är jävligt schysst. Inne i Karlskrona finns 2 köpcenter, även om de är små så finns mina favoritbutiker där. Bl.a. Gina Tricot. Det är en jävla bit in till stan bara. Säkert 4 km, om inte mer. Ska cykla in dit imorgon.

Det är rätt jobbigt att skriva på tangentbordet nu. Har för långa naglar. Ska klippa dem sen. De orsakar massa felstavningar och skit. Det är inte kul.

Sen har jag bestämt mig för en grej, som jag som innan aldrig kunnat hålla, och det är att bli nyttigare. Min mage är inte i form igen, vilket man alltid är van vid. Nä faktum är att jag saknar LCHF maten. Då blev jag mätt, gick ner ett par kg rätt snabbt och slapp min svullna krångliga mage med dess problem. Just nu sen ett par veckor tillbaka är det jävligt onyttig frukost som har gällt med. Bröd, med Nutella på. Gott, men jag märker hur dåligt jag mår av det. Jag är ingen frukost människa egentligen, men nu är man van. Dock är jag inte glad för att äta bröd. Jag mår bara dåligt av det. Blir kass och svullen.

Var nyss och handlade på Ica Maxi, och vägen dit är väldigt enkel och mysig. Den är inte svår och cykla, och heller inga direkta jobbiga kullar. Trots det hade jag ingen energi för fem öre. Allt beror på den skitaktiga kosten med snabba kolhydrater man stoppat i sig senaste veckorna. Jag är så arg på mig själv p.g.a. det!

Jaja, är för trött för och skriva nått mer nu. Ajöss.