Syns du inte, finns du ändå…

Bloggvärldsbloggen.

Men vem fan har tid o läsa om just dig?

Ja mycket handlar om det idag. Det är ju därför alla har bloggar, o uppdaterar om sitt liv titt som tätt på både facebook o twitter. Frågan är när det har gått för långt. Jag har ca 35 besökare om dagen till min blogg. Det är egentligen lite, jämföres med de största bloggarna som finns i sverige idag.

Dock är jag ändå nöjd. Det som jag stör mig mest på är bristen på kommentarer från mina läsare. Skriver jag inte tillräckligt intressanta grejer, kanske? Eller är man helt enkelt för knäpp o galen, så det är bara inte lönt att ge lite respons? jaja skitsamma. Jag är lika nöjd ändå.

Dock hade det varit trevligt om man fått lite mer trevligt snack från folk som hittar min blogg genom att de letar efter grand danois, på nått vänster. Alltid lika trevligt o få mer kontakter inom GD världen.

Jaja, om man återgår till ämnet. Eller nått annat intressant. Henrik har äntligen fått sin iPhone nu, vilket är bra. Det stillar ju min hunger lite efter en, eftersom jag får leka med den praktiskt taget hur mycket jag vill. Fixade både wordpress, facebook o lite andra trevliga apps i den.

Snart ska jag äta efterrätt… även om det är väldigt sent ändå. Håller på o tittar på South Park. Det är en underbar serie. Jag gillar alla idioter i det programmet. Det är skoj hur de tar upp allvarliga ämnen o hittar på massa knäppgökar som allvarligt tror på vissa grejer etc. I like it. Däremot får jag rysningar i kroppen av Mr. Hankey – The christmas poo… Inte så skoj o titta på. I alla fall inte numera.

Screw you guys, I’m goin’ home.