Look who's talkin' 2

Sitter o tittar på den filmen nu. Dock e den snart klar. Jaja, har väl inte så mycket mer att säga. Har en del tankar som snurrar, men inget jag orkar blogga om här. Har dock kommit underfund med att det är viktigare att undvika snabba kolhydrater. Provade tre par olika jeans idag, som alltid suttit fint o passat typ perfekt. Ingen av de paren fick jag ens över låren!

Det betyder bara en sak- att viktökningen är ett faktum. Troligen är det bara vattenvikt som är största boven i dramat. Det stör mig mycket, att ett par byxor som satt perfekt för ett fåtal månader sen, helt plötsligt inte ens går över mina lår!

Det är helt orimligt, men mycket väl sanningen.

Det känns dumt att ens nämna detta, men vad ska man göra? Jag har inte råd att köpa nya jeans, o jag vet om att kläderna inte krympt i tvätten. Finns bara en sak att göra – äta bättre o röra på sig mer. Rätt logiskt, eller hur?

Får jag som jag vill innebär det att jag ska följa lchf bättre. Har ju märkt innan att jag mår så mycket bättre på den maten än någon annan. Dock blir det svårt att undvika alla snabba kolhydrater ändå. Pasta är gott, likaså potatis. Jaja… Vad gör man inte för hälsan?

Jag blir liksom bättre i magen direkt, o svullnader etc går ner snabbt.

Det var inte tänkt att jag skulle skriva så här mycket nu om detta, men är man på G, så e man…

Skriver allt detta på iPhone. Fan vad häftigt det e!