party, party…eller nått…

Sista festen på edbovägen –. Synd att du inte är här. Du och alla ni andra är saknade. Jag har ändå rätt roligt här utan er. Och utan dig, tyvärr. Hade varit härligare om jag hade haft sällskap av dig, min älskling. När det gäller alla andra, är det mina andra vänner jag inte träffar så ofta. Saknar er. Trist att jag o linda inte hann ses något innan hon åker tillbaka till Sundsvall. Hade varit skoj om vi setts i Karlskrona, o jag kunde visat henne stan litegrann.

Jag har beställt en iPhone. Eller rättare sagt, Henrik beställde den åt mig. Tar den på postförskott. Längtar som fan efter den. Speciellt o filma med den… lär filma som nån jäkla tok! Saknar att filma på henriks iPhone. Nu har jag ju möjliget att snacka om min högskoleutbildning också, precis som jag ville!

Jag var hos Lollo igår, en gammal klass kompis. Vi hade det jättetrevligt. Satt o snackade om allt mellan himmel o jord, och så sov jag över hos henne med. Sen på förmiddagen åkte jag till Salem och träffade Kerstin o hennes hund Joy. Hon var mysig. Kul att träffa Kerstin igen med.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva härnäst. Börjar bli trött. Klockan är typ halv ett på natten. Har ”partat” sen kl 17 eller nått sånt. Det har varit trevligt. Höll ett tal för pappa, och sjöng för full hals ”hotel california” av eagles för nån timme sen. Det var skoj, men tror jag blev lite hes av det.

En annan bra sak att nämna är att jag talat om för min familj och de jag har ätit middag hos, hur viktigt det är för mig att äta enligt LCHF, och det sköna med allt är att INGEN har ens höjt på ögonbrynen o tyckt att jag är knäpp i huvet som inte ens vill ha pommes eller nått sånt. Det är ju jättegott med snabba kolhydrater… pastarätter kan man äta oändligt mycket av, men när jag nu vet att även en liten mängd pasta eller potatis gör att min mage smäller av och blir till gegga, så har jag bara avsmak för allt sånt. Har inget direkt godissug heller. Det är så himla skönt. Dock tror jag nog att jag kan äta sushi utan större problem. Där får man ju i sig fet lax t ex. Det är gott, och sushi offrar jag helst inte. DÅ ryker hellre skräpmat med potatisinnehåll. Verkar som om att många ggr då jag skriver ”vet inte vad jag ska skriva” så rabblar man på som sjutton. Då kommer alla idéer in i huvudet och så blir det ett långt, härligt inlägg att läsa sen om och om igen. Men nej, jag tror jag ska sova snart. Även om jag kan sova på bussen imorgon, tror jag nog att jag vill sova snart. jag är i desperat behov av sömn eller nått. Älskar henrik!