Portade på krogen – för sina tatueringar – KVP.se

Portade på krogen – för sina tatueringar – KVP.se.

Passa dig! Jag har tatueringar. Jag har en piercing i tungan, och en liten stav i naveln. Passa dig! Jag är dum i huvudet, jag får inte gå på krogen… jag kan ju göra dig illa med mina små tatueringar… Jag får inte ha sådana… alla som har tatueringar och piercings är kriminella och allmänt fula!

Så nu vet ni det. Ja eller hur? Det står ju så i tidningen. Har du tatueringar o piercings är du inte välkommen nånstans. Du blir utkastad på gatan, eller tvingas klä dig i andra kläder. Usch o fy för dig som har tatueringar o piercings… skäms! Du borde veta bättre…

Äh, men herregud, om jag får låta halvt religiös ett tag här. Hur fan är det möjligt? De här två tjejerna har gått på den här klubben nu i flera år, och ingen har sagt nått alls om att de har tatueringar. Helt plötsligt är de portade från favoritklubben. Helt sjukt… Tatueringar är så himla vanligt idag, men varför tror alla att man är allmänt otrevlig, och ser stötande ut av lite blommor tatuerade in på kroppen? Det är ju för fan omöjligt!

De flesta trevligaste personer jag någonsin har mött har tatueringar o piercings. Det är samma sak att säga att alla kvinnor måste föda 2 ungar annars är de inte människor, eller nått annat korkat som om att alla personer med aspergers syndrom är osociala och aldrig lär sig nått.

Det som dock är löjligt ändå i denna artikeln förutom hela händelsen med tatueringarna, är faktum att människorna i artikeln inte vill ha med sina efternamn med tanke på jobbet… men ändå är de med på bild? well, duh? Inte lite väl korkat, va? ”Nä folk läser inte tidningen längre… speciellt inte expressen… o INGEN tittar ju på bilderna längre…”

(hur jävla korkad får man bli??!!) No offence, dock…

Hoppas dock att den här krogen skärper sig o låter folk accepteras oavsett utseende. Eller nästa steg är kanske att porta ungdomar med handikapp? ”Nä, ni ser ut som ni är dumma i huvet, såna vill vi inte ha här…” Idioti…

O har nån nått o klaga på i detta inlägg, yrkar jag på att vi har yttrandefrihet i det här landet…