Life is so much fun?!

Eller nått sånt. Sitter och läser gamla inlägg från Lunarstorm… de som jag importerade igår. Satt o läste lite från april 2007, då jag skiljde mig från Gianni och blev tillsammans med Mattias. Mycket har ändrats sen dess, men ändå är allt detsamma. Förutom byten av pojkvänner då, förstås…

Allt känns så konstigt nu. När jag sitter och tänker tillbaka på allt man varit med om senaste åren, och sen hur år 2009 varit hittills, så är jag grymt förvånad. Det här året har nu gått förbi 8 månader av 12 möjliga. Om ca 4 månader är det 2010, och då ska man se tillbaka på året som gått, och försöka se framåt med vad som ska ske. Imorgon börjar jag högskolan, genom ett mirakel har jag äntligen fått igenom den drömmen. Det är helt fantastiskt. Tillslut lyckades jag.

Sen januari i år, har mitt liv sakta men säkert gått tillbaka till det liv som det var tänkt. Jag känner sällan stress numera, och drivs inte utav den här ”jobbstressen” o bostadsmiljön är så bra den kan bli. Allt är i ordning. För första gången i mitt liv (egentligen) tar jag ansvar för allt jag gör, och erkänner att jag gör det med. Jag har fått ordning på ekonomin, efter år av avbetalningar, dåliga inköp och alldeles för usel känsla att lyssna på när psyket säger nej, men kroppen säger ja. När vi fått pengar från CSN som sker inom närmsta veckan åtminstone, har jag sparat ihop helt självmant till en iPhone 3Gs 16 GB svart telefon. Helt själv. Och idag har jag ändå ett banklån plus ett lån till mina föräldrar jag betalar av varje månad, men ändå har jag aldrig varit rikare. När telefonen är min, har jag ändå möjlighet att lägga undan rätt mycket pengar, eller spendera dem på annat. Jag väljer rätt snabbt att spara. Det känns bäst så.

Sitter nu och lyssnar på min ”lugnlåt” eller vad man ska kalla den för. José González – Heartbeats. En av de bästa låtarna som har gjorts enligt mig. Den är så lugn, så härlig. Det är väl nästan min o Henriks låt med, för vi gillar den båda så mycket.

Nisse verkar ha lugnat ner sig en hel del också sen vi började bli lite snällare mot han. Vi har också varit duktigare med att se till att det inte ligger handdukar o sånt på golvet som han kan göra behoven på, och vi rensar lådan varje dag med. Han verkar uppskatta att miljön här hemma är som den ska. Han ligger typ bara o sover hela dagarna nu… Men han är snäll om nätterna med. Skönt.

Snart ska vi cykla iväg till Amiralen. Måste handla frukostmat etc.