Gruppindelning, äntligen =)

Ja, jag har sett fram emot att få bli indelad i en grupp på skolan, där vi ska arbeta med PBL och annat. PBL för de som inte vet vad det är, så är det ”Problem Baserat Lärande”. Ursäkta särstavningen. Det innebär att vi som grupp får en massa problem som ska lösas, och detta ska diskuteras, forskas och googlas fram etc. med hjälp av våra erfarenheter, kunskaper och intressen av att läsa massa böcker om psykologi samt pedagogik. Detta ska bli skitkul, om jag får säga min egen mening.

Vi är ett litet gäng på 5 pers, som alltid tar bussen tillsammans på morgnarna till föreläsningarna. Dock har det varit så denna första vecka i alla fall, och jag hoppas verkligen på att det fortsätter. Vi fem, tillsammans med nuvarande 2 elever/studenter till bildar grupp två. Om det tillkommer några fler vet jag inte, men de är fullt välkomna.

Jag är så lycklig över att gå på högskolan. Jag kan knappt tro att det är sant. När jag suttit i klassrummet, så får jag påminna mig själv flera ggr att jag faktiskt är där, och att det inte är en dröm. Efter 8 långa år, har jag äntligen möjligheten att bli något. Även om det tagit en väldigt lång tid att hitta hit, så är jag så glad för att äntligen fått möjligheten att uppfylla en dröm, och förbättra mitt liv avsevärt. Nu återstår bara frågorna…

  • Hur mycket pluggande blir det egentligen?
    Lärarna har sagt ca 30 + timmar i veckan…
  • Återstår tid till att finna ett deltidsjobb?
  • Orkar jag uppdatera både bloggen och hemsidan så ofta som det är tänkt?
  • Orkar jag verkligen röra på mig så mycket som den här utbildningen automatiskt ger mig?
    Åker jag o handlar efter skolan till amiralen, eller måste ta mig in till stan när vi har PBL möten med gruppen, innebär det automatiskt att jag cyklar minst 1 mil om dagen…

Som sagt, frågorna är många. Men jävligt kul kommer det bli.

Hur, vad & varför återkommer i nästa vecka. Då man har lite mer ”kött på benen”. Nu har jag bara en desperat längtan efter en avslappnande massage av älsklingen… Gick totalt 1,5 mil idag… cykeln var trasig… inte bra för mig… o heller inte bra för fibromyalgin som protesterar mot all motion… Nu ska jag sova. Godnatt. Imorgon ska jag till Lund. Nice =)

I’ve missed you, Mac.