Ett par åsikter…

Sitter nu i Henriks pappas bil på väg ner till Lund. Ska bli skoj att få besöka Skåne igen. Nu när man bor i blekinge o tåg etc kostar så jävla mycket, så har man inte alltid råd att åka ner. Det är trist som fan anser jag.

Sen tänker jag mycket på det som skrivits så mycket i tidningarna på sistone, dels om svininfluensan och dels om LCHF o den s.k. ”fettdoktorn” o alla hennes uttalanden.
Jag personligen vet att lchf fungerar. Har kört med denna metod i drygt två veckor nu, och kan med all säkerhet säga att de dåliga kolhydraterna har orsakat mycket skit för mig. Framförallt har dålig mat gjort att min mage varit extremt svullen, uppblåst o att jag nästan aldrig vetat om ifall jag idag vaknar upp med en mage i trygghet, eller om just idag ska jag spendera typ hela dagen med magknip, och allmän känsla av att jag måste vara i närheten av en toalett, just in case something goes awfully wrong… Att äta lchf har fått ordning på min mage, och även om jag inte mår bättre i övrigt är ” hälsovinsten” av det, en viktig anledning till att jag måste fortsätta äta såhär.

Jag vet ännu inte hur det går med min vikt, även om jag inte behöver gå ner så mycket. Som jag nämnt tidigare, måste jag gå ner för att få plats i mina kläder igen.

För övrigt gällande dr. Dahlqvists uttalande om att lchf är den enda metod som fungerar, anser jag att hon nästan är ett hot mot alla som äter såhär. Jag tror det kan sluta i katastrof om hon inte förbättrar sin image och övar på PR intryck. Hon måste sluta vara så mycket ”Hitler” av sig!

Herregud, typ…

Gällande om lchf skyddar mot svininfluensan är jag ytterst tveksam om. Ingen mat tror jag skyddar mot sjukdomar. Det e vad jag tror i alla fall. Dock tror jag att svininfluensan inte är så ”stor” som folk verkar tro. Media blåser alltid upp såna här grejer. Jag är inte rädd för den influensan. Den dagen jag får beskedet om att ja blivit smittad, ja den tar vi då. Tills dess går jag på som inget har hänt.