möjligen panik, eller?

Jag är rädd för att röra på mig lite extra numera. Jag vet inte varför, men allt utlöstes av en panikattack förra lördagen då jag kom hem från en jobbig cykeltur i motvind från Amiralen. Sen dess, bara jag tänker på att sätta mig på cykeln blir jag typ andfådd och det blir extrajobbigt att andas. Tänk om panikångesten är tillbaka? Jag har varit fri från den nu i över 6 månader. Det är härligt, men jag blir verkligen nervös utav detta.

Jag är sådan att jag lätt tänker för långt, och inbillar mig saker och ting. Detta är ett stort problem för mig och jag vill att det ska försvinna. Sen är det grejer som gäller LCHF dieten, och vikten. Jag står just nu stilla när det gäller vikten. Händer inte ett skit. Henrik säger att det beror på att jag kanske har rört mig för lite denna veckan, men man ska ju kunna äta LCHF utan att motionera. Det där ska liksom ordna upp sig själv. Sen kan det mycket väl vara så att eftersom jag redan räknas som ”normalviktig” enligt BMI o allt sånt så kanske kroppen tycker att jag borde inte gå ner. Men hur fan gör jag då med alla kläder i garderoben? Har fan inte pengar att köpa nytt, och hur kul är det att gå från strl 36 till typ 40 eller 42 helt plötsligt?

Jag hatar verkligen detta, men det gäller att ha tålamod. Något som jag aldrig har åstadkommit. Inte när det gäller saker som detta, eller nått.

Nu har jag ont i fingrarna. Ajöss.