En stor liten tanke om Anton.

Dags att skriva ett litet sött inlägg om min efterlängtade GD Anton, som fortfarande inte är min. 12 år har gått sen jag bestämde mig för att jag en dag ska ha GD. Ca 10 år sen nu sen namnet Anton blev bestämt. I alla år har jag ständigt gått och sakta planerat för när min lille kille ska komma hem, och jag äntligen ska bli GD ägare. Än så länge, är det bara förhoppningar om ett fast arbete på heltid för Henrik och ett extrajobb under studierna som får vara första steget till att det ska bli en till liten kille som ska få hålla oss sällskap här hemma under de kommande åren.

Än så länge, står det stilla. Jag får istället fokusera på studierna, och försöka tränga undan tankarna om att jag längtar ihjäl mig efter en GD, så jag blir knäpp. Men i hur många år har jag gått omkring och sagt så? Jadu… jag börjar låta som en hycklare snart, eftersom jag gått knäpp utav saknad och längtan i hur många år som helst nu. Snart börjar allt bara se löjligt ut, och ibland återkommer tankarna om att man ska lägga ner planerna, och acceptera sig själv som enbart kattägare, och inget mer än så.

Sen, som alltid inser man att suget återkommer, och man börjar igen titta på försäkringar, foder, uppfödare och valpannonser på blocket. Allt för att återigen inse att ”nej, det blev inte denna gången heller…” för att sedan åter bli ledsen, knäpp, galen och irriterad för att man ställt till det så mycket för en i historien, som försenat att Anton ska komma hem, och bli min.

Sen gör det ju inte det hela lättare heller, när ens kompisar ständigt frågar, missförstår en och de tror att ”nu sker det” trots att jag ändå påpekar hur viktigt det är med att Henrik har fast heltidsjobb och jag gärna har nått med innan man kan anse sig ha råd med GD.

Tanken dock som jag har nu, är om jag ska ha en alldeles egen blogg efter mitt letande om Anton, och sen när jag har honom, så har han sin egen blogg. Det kan ju vara kul att läsa för folk som är intresserade av hundrasen. Vad sägs?

Hör av er o kommentera röven av er nu, snälla!