Känns som om jag kört fast litegrann…

Lite svårt att komma loss. Jag vet vad jag vill skriva, men av någon anledning kommer det inte in på rätt sätt. Jag hittar massvis med information, men frågan är hur relevant det är. Jag har börjat skriva litegrann… nästan klar med första sidan. Jag har nämnt teknik, vad intelligens är samt hur människan verkar fungera i den tekniska världen.

Det jag vill gå in på är att människan är ett flockdjur, och eftersom att allt blir mer digitalt, vad händer då med människan som individ? Jag vill inte skriva allt för mycket från egna tankar, jag vill hitta studier som bevisar det jag säger, men trots att jag hittar massvis av information, hittar jag inte tillräckligt relevanta grejer. Eller så orkar jag bara inte sitta och läsa bok, efter bok.

Bloggen ska vara inlämnad på torsdag. räknat med hela dagen idag, har jag 3 fulla dagar på mig att göra klart allt.