Sorry, för att jag inte bloggat…

Jag har bara inte orkat. Fibromyalgin har återigen tagit lite fart, och helgen har bestått av stillasittande, och lite massage från älsklingen.

Idag är det måndag, och jag ska börja med research inför tentan. Jag har turen att det är hemtenta, och den kom redan i fredags, så jag har fått lite försprång med vad jag ska skriva om.

Övriga tankar att skriva om, är väl LCHF och min vikt.
Själva maten funkar fint, men nu äter jag riktig mat till frukost. Ja, alltså korv, fläskarré, bacon etc. Det funkade fint i början, men nu har jag tröttnat på det rejält. Nu vill jag ha vanlig mat till frukost. Dock inte bröd, det äter jag inte längre. Gällande vikten, så ökar den bara… väger ca 62 kg. Det går några hekto upp och några hekto ner per dag, men det går fan inte lägre. När jag började väga mig för ett par veckor sen vägde jag typ 60, 3 eller nått sånt skit. Sen dess har jag gått upp. Det är så jävla jobbigt. Å andra sidan använder jag även måttband, och där händer det något, tydligen. Dock skitsegt i farten, men ändå. Det minskas ca 1 cm på stussen i veckan, och ca 1 cm till i midjan.

Enligt mina mått, är jag i storlek 40, 2 storlekar för mycket för hela min garderob. Jag behöver komma ner i stussmått 92 cm för att återigen passa in i mina byxor jag köpt på H&M. Dit har jag idag 6½ cm. Midjemåttet måste ner till 68 cm, eller nått sånt för att jag ska återigen passa fint i linne, och tighta tröjor. Dit har jag 5 cm. Måttet över naveln där magen är som fetast är det säkert det tredubbla som måste väck. Inte för att jag varit så smal sen säkert 10 år tillbaka, men ändå. Jag tänker kämpa för att ha en platt, fin mage. Jag förtjänar det.

Mina beräkningar innebär att jag om ca 2 månader drygt… lagom till jul, så kan jag ha min garderob igen. Tills dess får jag leva på jeans i strl 40, och stora t-shirts. I värsta fall får jag köpa in leggings o skit. Henrik har fått jobb, så det är ju nått positivt. Det innebär att det finns lite mer pengar att spendera på annat.

Matkontot har f.ö. ökat med en tusenlapp, men det beror inte på LCHF. Det är för att vi anser oss ha råd med det. LCHF har hittills blivit billigare för oss, trots massa läsk o skit som vi stoppat i oss.

Tänker inte skriva mer nu. Ajöss!