Uppe med tuppen? nej, inte direkt…

Klockan 03.55, för snart en timme sen, skrev jag ett litet inlägg på facebook. Jag har i natt varit uppe 3 ggr, 4 om man räknar att jag sket i sömnen, och klev upp istället. Jag har ont i halsen, är förkyld, har nån skum jävla halsbränna, och sura uppstötningar, och inget skit hjälper mot det!

Har druckit säkert över 1 liter vatten sen 01.30, tagit samarin, och för en stund sen tog jag även en slurk grädde. Det har hjälpt tidigare. Nu hjälper inte något, och jag får fan panik snart! Jag vill bara sova. Trots det är jag ändå rätt pigg. Antar att det beror på att jag är så jävla irriterad på att inte kunna sova bekvämt.

Jag hatar att sova på rygg, men när jag vaknar upp av halsbränna, så kan jag enbart ligga på rygg. Nu funkar inte ens det. Så vad ska man göra? det är alltid värst på nätterna… fattar inte…

När jag äter ägg (oftast i alla fall, har inte hittat orsaken) så får jag världens halsbränna, eller hur man nu ska uttrycka det på nätterna. Tidigare fick jag det direkt efter att jag ätit ägg, men nu är det typ bara på nätterna. Jag får skitont i mitten av ryggen, och det känns som om jag har en ”pinne i halsen” som dessutom satt sig på tvären. Det känns som om jag inte kan andas, men det kliar inte eller så, så någon äggallergi kan det inte vara. Jag har haft de här symptomen i ett par år nu, men när jag äter LCHF, blir det väldigt trist om jag inte äter ägg. Nästan alla rätter innehåller ägg, så hur gör jag då?

Vet heller inte om det beror på äggen, men det finns ett direkt samband.

I förrgår åt jag ägg, gjorde ett experiment med pannkakor, och det var gott. På natten kom halsbrännan. Upp direkt o drack en skvätt grädde + lite bikarbonat med vatten. Allt var dock inte på samma gång, utan först bikarbonaten med vatten, sen grädden. Inga missförstånd här, va? Halsbrännan försvann direkt, o sen kunde jag sova.

Igår åt jag inga ägg alls, men gjorde en efterrätt med vispad mascarpone, lite jordgubbar och grädde. Smakade ok, troligen inget jag gör igen. Efter att ha knappt sovit i 2 timmar, vaknade man upp med rejäla sura uppstötningar och en halsbränna utan dess like. Den har fortfarande inte försvunnit, och återigen måste jag upprepa mig – inget av mina vanliga knep har hjälpt.

Dessutom är man ju förkyld också, så jävla tråkigt! Henrik smittade mig, tyvärr… I värsta fall är jag för sjuk för att åka till Malmö i helgen, men jag måste nog tvinga iväg mig själv. Har redan spenderat 500 kr på resan + massa hundralappar på present till Mattias o Pontus som fyller 25.

Jaja… förhoppningsvis kan man snart gå o lägga sig igen, och hoppas på att det lugnar ner sig. Måste fan kontakta läkare snart ändå… Blir så trött på det här med halsbränna! Måste hitta orsaken till problemet.

Orkar jag idag, ska jag in till stan med o träffa en klasskompis. Då blir det fan en tur till apoteket med för att köpa nått rejält medel mot den här jävla halsbrännan!

Jag är arg, och ensam. Älsklingen är i Tyskland. Han har skittråkigt, och jag lider med honom. Mycket krångel för han att äta LCHF etc, och bara dubbade program på tyska på tv. Inte skoj. Saknar min andra hälft så mycket, att jag vet knappt vad jag ska ta mig till. På ett sätt hoppas jag att jag är för sjuk för att åka till Malmö o Lund i helgen, bara för att jag vill vara med Henrik, men vi får se. Ödet bestämmer det.

Älskar, o saknar dig, älsklingen min…