En som "hatar" barn ska fan aldrig skaffa barn! Hur svårt är det att förstå?

Katrin: ”Jag blir nog den | Nöjesbladet | Aftonbladet.

Vad jag vet var den här människan tillsammans med elakingen Alex Schulman, bloggaren som verkar allmänt galen, men som ändå har miljoner med besökare till hans krönika o blogg i aftonbladet. Han bad och bönade Katrin om att skaffa ungar, men hon totalvägrade.

Idag är hon gravid. Grattis, eller? (GÖR ABORT FÖR FAN!) är min första tanke.

En människa som inte gillar barn, och är mycket tveksam till om man ens kommer älska sitt eget barn ska ALDRIG NÅGONSIN bli förälder!

Det är så elakt mot alla barn som föds, som inte är älskade. Folk skaffar ungar titt som tätt, men har de ens tänkt på om de är lämpade som föräldrar?

Jag vet av egen erfarenhet att jag aldrig skulle fixa föräldralivet, och därför har jag sterilisat mig. Varför gör inte Katrin det? eller fortsätter gå på preventivmedel???

Hon hatar barn, och hon hatar att vara gravid. Varför inte abort? Hon kommer bli en skitförälder! Typ som Britney Spears… Hon är fan helt galen…Britney, då alltså. Katrin är lika galen själv för att hon blivit på smällen, och väljer att behålla ungen…

Jag blir så arg på sånt skit. Den som är lämpad och VILL ha barn, ska ha all rätt att skaffa. Den som avskyr ungar och tvivlar på sin egen förmåga att bli förälder ska inte göra något annat än avstå. När ungen väl är född är det ju försent…

*morr*