Uppdatering om det mesta som hänt

Ja var ska man börja? Jo, jag har extremt lite att göra i skolan. Det är jättehemskt! Sitter större delen av dagarna och får typ panik för jag är så extremt rastlös och uttråkad. Det är riktigt skitjobbigt. Dock en positiv grej med skolan är att jag klarade min första tenta utan att behöva komplettera. Jag är jättenöjd och glad över det.

Gällande vikten o LCHF så har det äntligen, äntligen börjat hända något. Igår kom vågen till slut under 60 kg, något som jag väntat på i nästan 3 månader nu. 59.8 är den officiella vikten för igår. Riktigt gött! Hoppas det håller i sig att man kan komma ner till de bra måtten och den rätta vikten man är menad till att ha (som i mina ögon är ca 52 kg, och strl 36 i H&M:s mått.) Så som jag sett ut konstant sen jag var 16 eller så, utan att överdriva.

Älsklingen fick sin första lön igår med, så det är härligt. Vi har köpt busskort, så nu kan man åka hur mycket man vill. Gött. Hade egentligen velat ha det så året om, men det säger man ju inte. Jag är så lat av mig, även om det är kul att cykla. Jaja, får jag ha busskort över vinterhalvåret så är jag rätt nöjd. Vädret är tillräckligt hemskt som det är ändå när det är kallt och inte sommar eller mysig vår.

När man tänker på vänskap och så, känns allt bättre. Har pratat med en del om hur jag känner och alla håller med mig. Det är rätt att rensa i vänskapskatalogen om man har vänner som inte passar en längre. Jag har avslutat vänskapen med ett par stycken på Facebook, men ingen av dem har hört av sig. Precis som jag misstänkte så har de väl knappt märkt att jag inte är vän med dem längre där. Det störiga är när fan de får reda på att jag tagit bort dem på msn…det är jävligt störigt att ha folk på sin lista som man ändå inte vill prata med.

I mitt inlägg om vänskap som jag skrev för ett tag sen, så fick jag en liten filur i kommentarsrutan som störde skiten ur mig. Denne person verkar ha missförstått mig fullständigt, och jag blir alltid lika pissed off när folk missförstår mig, trots att jag själv anser att jag varit snarare övertydlig i min kommunikation och blogg. Sen fick jag också reda på att min exman har gått och missförstått mig med. Dels har vi kommit överens om att vi inte ska ha någon kontakt framöver. Det är skönt. Problemet är att han ändå hör av sig titt som tätt. Det irriterar mig skitmycket. Han har också fått för sig att jag och Henrik har gjort slut? eller är åtminstone på väg mot det?!

HUR FUCKED UP ÄR INTE DET???

Vart faen i min blogg har jag nämnt att jag ens funderar på att göra slut, eller ens snackat ”illa” om min älskade Henrik?

För övrigt så är jag så jävla glad, så lugn, så trygg etc att jag blir rastlös över brist på dramatik. Fast det är såååå jävla skönt att äntligen må så här! Jag har inget intresse alls av att ”göra slut” på mitt lugna härliga liv. Jag kan tänka mig att folk tycker att jag o Henrik inte passar ihop, men då kan jag säga såhär:

FUCK OFF!

Ja, nu börjar man nästan låta som sitt gamla jag… så som man var när man agerade desperat nästan varje dag för att försvara sitt revir, utan att man förstod att reviret man hade (pojkvännen etc) bara var dåligt för en. Det är hemskt när jag tänker på det, hur mycket jag förlorat över åren p.g.a. dåliga val av vänner och pojkvänner. Vissa skulle man aldrig ha träffat, och vissa skulle man enbart varit vän med. Förstå hur mycket skit jag sluppit då, och även mina medmänniskor också för den delen… Jag har sårat många i mina dagar. Det ångrar jag nu.

Hursomhelst. Jag är lycklig… Men det fattas en hel del. Först i form av fyra tassar och svans som säger: ”WOOF!” och är typ 95 cm i manken när han är fullvuxen. JAG VILL HA MIN ANTON!!!

Jaja… it’s a long road, but I’ll finally get there… Det andra som saknas är extrajobb för min del så jag kan spara till vovve äntligen, eller en lotterivinst på 10 miljoner typ…

P.s. Den som skriver i kommentarerna om nått liknande: ”grattis, ska du köpa hund nu?” är f.ö. en trög människa som borde lära sig läsa, och försvinna ur mitt liv! Är så jävla trött på missförstånd när situationerna inte kan bli mer klara… Gah!