Podcasts, uttråkad och irritation över det förflutna.

…samt en massa annat skit jag har att säga.

För det första börjar vi med min uttråkade vardag som driver mig till vansinne. Ska inte tjata på om skolan för mycket, men det är riktigt trist att ha så lite att göra. Det är dock bra att vi träffats mycket i gruppen denna veckan. Det stillar tristessen en del… Dock var det alldeles för många kockar till soppan igår när vi hade möte, så jag fick huvudvärk. Sen fick jag också en rejäl värk i benen som följd… Som tur var släppte det sen.

Det andra jag skulle nämna är att jag tänkte starta en podcastkanal här på bloggen, men det verkar svårt tydligen. I värsta fall får jag ha den på iTunes, o länka dit, om jag inte hittar ett bra plug-in som har allt jag letar efter. Vill ha en bättre upload, som funkar precis som uploadern i min text-editor, och sen vill jag ha en audioplayer i min post. Jag vill alltså inte behöva skriva in adressen till podcasten hela tiden varje gång jag skapat en ny… Det är krångligt. Sånt vill vi undvika, tack.

Irritationen över mitt förflutna har med främst två saker att göra. Den ena är jag tydligen förbjuden att nämna, och den andra är irritationen över ens ekonomiska historia som orssakat varför jag inte har råd med Grand Danois idag. Kommer aldrig sluta straffa mig själv för alla de idioter jag mött under åren, och alla de misstag jag gjort som har sett till att Anton inte är här hos mig ännu.

Tänker fortfarande mycket på det här med vänner, och allt blir mer och mer uppenbart. Jag borde verkligen rensa ytterligare i katalogen. Jag vill inte alls ha något o göra med vissa personer längre.

Skriver nästa stycke med konsekvenserna utav det mycket tydliga:

SÅ KALLADE ”SKVALLERTANTER” SOM LÄSER MIN BLOGG, ENBART FÖR ATT GÖRA LIVET SURT FÖR MIG, OCH VISSA PERSONER FRÅN MITT FÖRFLUTNA UNDANBEDES FRÅN ATT LÄSA MIN BLOGG! VAD FAN SKA NI HÄR O GÖRA OM NI BARA MISSFÖRSTÅR, SKITER I ATT TOLKA SAKER RÄTT OCH ENBART SKVALLRAR TILL PERSONER SOM JAG INTE ENS HAR NÅGON KONTAKT MED IDAG????

GE FAN I MIG OCH MITT LIV OCH LÄR ER SKÖTA ERT EGET!

Jag har rätt att skriva vad fan jag vill i min blogg. Jag har inte nämnt några namn, och tänker inte göra det heller. Är så jävla trött på idioter som inte fattar att det dom gör är 100% meningslöst och tar bara upp meningslös tid för mig och andra från mitt förflutna som tydligen (efter alla jävla år) bara vill sabba det för en!

Jag kan rada upp allt i punkter om ni vill ha det mer tydligt!

  • JAG OCH HENRIK TÄNKER INTE GÖRA SLUT! VI ÄR JÄTTELYCKLIGA IHOP!
  • Jag vill göra slut med ett X antal vänner, och jag vill verkligen radera kännedomen av vissa från mitt förflutna som jag har mött.
  • Jag är skitglad för att gå i skolan, på högskolan och jag ber om ursäkt om jag äntligen ”tjatar” om nått som är positivt för mig!

Jag förväntar mig inga arga samtal från någon, tack!