Jag ville inte ta sprutan…

Men jag tog den ändå. I måndags, åkte jag dit och ångrade mig under hela tiden. Nu i efterhand ångrar jag mig ännu mer. 4 dagar har gått, och äntligen börjar smärtan efter det förbaskade sticket som jag ändå inte ville vara med om, så börjar smärtan avta. I fyra dagar har jag gnällt över hur ont det gör i armen, jag har varit stressad, förbannad och skitsur över allt som har med sprutan att göra, och jag ångrar mig så djupt att jag kommer ha ångest o panik över det hela i väldigt lång tid fram över. Även när den här smärtan helt är borta.

Jag ville absolut inte ta sprutan. Jag är inte rädd för sprutan, men jag har varit rädd över biverkningarna. Jag fick rätt. Biverkningarna är fan värre än om jag skulle legat sjuk i den här jävla flunsan, som jag för övrigt inte är ett dugg rädd över för att få. Det finns fanimej värre saker redan. Enda anledningen till varför jag gick med på den här skiten, är för att min pojkvän ville det. Jag gjorde det för att minska hans ”Ångest” eller vad man ska kalla det för, för att jag inte skulle få svininfluensan.

Nu sitter jag här och är så förbannad och arg på mig själv, och trots att smärtan är på väg att avta, är jag inte mer glad för det. Nu ångrar jag mig mer än någonsin. Jag hatar verkligen smärta, jag hatar att vara på dåligt humör, jag hatar stress, må dåligt och känna mig deprimerad, och alla de här sakerna har jag varit under de här dagarna sen jag tog sprutan. Eftersom jag redan har så mycket problem med PMS o skitfaktumet att man är en biologisk varelse kallad kvinna, som redan försurar livet för mig 98% av tiden jag lever, så gör inte allt annat skit som man tvingas leva med det bättre. I detta fallet gäller det mitt pissiga humör i övrigt som jag ville rädda från biverkningarna av sprutan, och som jag ändå tvingats leva med.

Nu får jag leva med faktumet att jag återigen ignorerat mina instinkter och gjort något jag för evigt kommer hata mig själv för.

Jag har aldrig varit rädd för den här jävla influensan, så varför… bara varför är jag alltid så jävla korkad att jag låter mig vara med om såna här skitsaker?!

Kommer alltid hata mig själv för detta… Men inte nått att göra åt nu. Fan, fan, fan…