På väg till byn

Dags o blogga lite igen. Förvarnar lite för stavfel o sånt, bloggar från iphonen, o sitter i bilen på väg upp till en härlig plats som jag härstammar ifrån, nämligen en by som heter Ytterhogdal. Den ligger i Härjedalen.

Vi har precis åkt halva vägen, efter ett kort stopp i Tönnebro. Åker i pappas s.k. ”åbäke”. Det är en Ford Super duty F350, importerad från Kanada (ofrivilligt stavat med K) o drar ca 1,5 liter diesel milen. Det krävs lastbilskörkort för att köra den i Sverige.

Var så oerhört längesen jag bloggade, men jag har som vanligt inte haft ork, tid eller lust. Det + att kompletteringen till tentan i kurs två irriterar skiten ur mig.

Har btw fått det bekräftat att jag lider av refluxsjukdom, och har ett bråck på övre magmunnen. Känns skönt att ha fått det bekräftat. Man har ofta trott att man är en hypokondriker eftersom det är så mycket skit som ständigt ska drabba en. Jag menar, räcker det inte med en löjlig semiautistisk diagnos som är så komplett irrelevant för mitt i övriga skitjobbiga liv samt en fibromyalgin som hindrar mig från att ta ett vanligt jobb vartsomhelst som alla andra?

Tydligen inte. Även reflux och IBS ska räknas in.

Jaja. Orkar inte blogga mera nu. Ajöss!